kenna liksom

Igår var det söndag. Så jag och Sara körde på bakissushi som vanligt. Så dog i några timmar för det var så gott. Sen kom lina hit. Och som alltid när lina kommer hit tappar vi tiden. Så helt plötsligt har vi suttit och pratat i flera timmar om allt och ingenting. Hon är den bästa. Idag så gick jag först till skolan, sen så fick vi jobba vart vi ville och min nästa lektion börjar inte förens tjugo över elva. Så jag gick hem. Och gjorde sushi andra dagen i rad. Nu ligger jag och vilar för jag är så förjävla mätt. Herrå

Sara och jag i ett nötskal.

<3

2302

Idag fick jag ett mvg. På mitt svenskatal. Det kändes jävligt grymt faktiskt. För jag var jätte nervös, och jag gillar inte att hålla tal alls. Så skrev jag en dikt på svenskan som fick mig att rodna nästan. För den påminde mig om hur jag brukade känna för en tid sedan då jag var någon annan. Och ikväll har jag träffat min saknade reslano. Vi gjorde såna där tjejsaker som att sminka varandra osv. Det var himla trevligt. Nu dricker jag julmust (dricker det endast för att det är gott, inte för att det är juligt) och ser film. Imorgon är det julmarknad och jag kunde inte vara mer opepp. I år har jag bestämt mig för att jag inte tycker om julen. Den förstördes förra året för mig. Och jag har blivit för gammal för julstrumpa. Så nejtack tomten, du kan skippa vårat hus i år. Vill så himla gärna åka med Sara till Dubai istället och upptäcka nya platser istället för att leka svennebanan.

En lista

Namn: Amanda Sollén.

Ögonfärg: Grågrönbruna typ.

Spelar du något instrument: Mungiga hehehe.

Din första tanke på morgonen: Bara tio minuter till.

Var befinner du dig nu: I min säng.

Biter du på naglarna: Bara när jag är nervös.

Vad har du för färg på kalsongerna/trosorna?: Vita.

Har du något husdjur? Hundar.

Är du oskuld? Nej

Är du singel? Oui

Vad är du rädd för? Björnar,

McDonalds eller Burger King? Burger King.

Din första kärlek? Mat.

Vill du ha barn? Japp, minst 50 stycken.

Har du haft en trekant? Nje.

Vad sover du i? Olika.

Har du haft sex den senaste månaden? -

Vad gör du om fem år? Bor i stockholm eller v-ås.

Vad lever du på? Sushi.

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer.

Favoritmat? Sushi,pappas curryräkor, pannkakor,fetaostpaj,kräftor,morfars torsk,klaras mat,saras mat. Svårt att välja.

Sov du ensam inatt? Japp.

Har du haft sex på en offentlig plats? Ja.

Vågar du skrika åt dina föräldrar? Japp.

Hur många syskon har du? 6 stycken.

Vem såg dig naken senast? Jag.

Hur många vänner har du? 488 enligt FB.


Joseph

Min lillebror är söt. Ibland kommer han och säger - A-a-amanda. K-k-kan du hjälpa mig att installera the sims? Snälla. Du får en femkrona.  Han är så fin han. När han var sex år önskade han sig en miniräknare. Han älskar matte mer än fotboll nästan. En dag kommer han bli något stort. Det vet jag. Komma på ett botemedel mot cancer typ. Sen blir han aldrig arg. Fast jo, men bara på tim. En gång så lånade jag choklad av honom till en kaka, utan att fråga. Då när han kom hem tittade han på mig med det mest sorgsna uttrycket i ansiktet och sa - Amanda. Du måste ju fråga.. Så tittade han på mig och såg jätte besviken ut. Inte det minsta arg. Ledsen och besviken. Började nästan gråta av dåligt samvete. Nej gud vad jag tycker om dig skitunge. Puss

'


jag har världens coolaste/snyggaste/bästa/underbaraste/ballaste/tuffaste kompis <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Målar med mitt nya glitternagellack. Pepp!!! Har jobbat hela dagen. Fast vi drack kaffe mest. Ikväll blir det massa franska filmer och mat. Gottgottgott.
Här är våran smyckesmodell Sara på jobbet. Hon har på sig ett svart armband storlek nio.
P.s Sjävklart var det Sara her self som skrev rubriken D.s

Yaaaa och twilight breaking dawn ger vi en..


Tummen upp för det fina bröllopet. Och tummen ner för resten av filmen.

19.28

Mitt humör är världens jobbigaste berg och dalbana. Ser ryggtavlor mest varje dag. Vill så gärna hälsa, titta in i hans ljusblå ögon och liksom känna efter om magen vänder sig på samma sätt som förut. Och ifall det jag såg ikväll är sant, så hoppas jag mest av allt att jag känner ingenting alls. Snälla låt det vara en sån gång då jag bara har överanalyserat det jag sett.

hejtrötttjejskriverosammanhängande

Jag längtar till jullovet. Då skulle jag kunna dra till västerås och försvinna ett tag. Men Johan och Lina är bortresta då. Så det går ju egentligen inte. Är orolig för att min dator kommer brinna upp. För min laddare är sönder. Fast det går att pilla ihop den. Bara det att den blir super varm så man bränner sig. Men pappa lovade köpa ny imorgon. Imorgon ska jag ha sam och franska. Franskan gillar jag. Nu lär vi oss om franska ostar och mat. Tummen upp! Sen är det SSU bak hos anti. Sen bästa kyrkan. Nu tänkte jag nog sova. För jag ska upp supertidigt och jag är så trött att huvudet ramlar ner i tangentbordet nästan. Natti

Sushi

Gjorde sushi med Sari och Marieke. Så gott. Och så lätt att göra. Ba lägga lite ris i blöt. Sen koka. Sen blanda i lite risvinäger. In i kylen. Skiva avocado. Fram med soja,wasabi och inlagd ingefära. Lägg det fint på en tallrik. Och dö sushidöden<3<3<3<3 En bättre tisdag.

hon skriver så bra jag vill dö

-"När jag var tillsammans med min första pojkvän hände det att vi tittade på varandra och fick tårar i ögonen för att vi älskade varandra så mycket. Vi behövde inte säga ett ord, göra en rörelse, försöka förklara. Ibland räckte det med att vi bara tittade på varandra för att kroppen skulle fyllas med så mycket kärlek att tårarna ville komma. Det var så starkt att kroppen fysiskt behövde uttrycka sig i de känslorna. Jag kan än idag inte förklara dem i ord.

 

På min 18-års natt var jag med om min första panikångestattack. Jag höll mig över hjärtat och skrek. Aj aj aj skrek jag. Kommer ihåg känslan av att vara så fruktansvärt fascinerad över denna ofattbara smärta. Har ni aldrig haft panikångest kan ni inte förstå. Har ni haft det förstår ni precis. När psykisk smärta är så stark att den övergår till fysisk.

 

Jag smsade min lillebror igår kväll när vi avslutat en trevlig middag och några flaskor vin här i Paris. Jag älskar dig brorsan skrev jag. Efter en minut fick jag svar, jag älskar dig också stod det. Finns ingen människa i hela världen, ingen, som jag älskar så mycket som min bror.

 

Exakt 30 dagar efter jag och mitt ex gjorde slut går jag förbi honom i Östermalms tunnelbana. Jag hade aldrig väntat mig att gå förbi honom där den dagen. Jag var på väg till NK för att luncha med Lin. Efter gick jag raka vägen till Systemet och köpte två flaskor vin efter att ha smsat hela min telefonbok och insett att alla jobbade, såklart alla gjorde, det var en onsdageftermiddag. Jag gick hem och drack upp båda två medan jag låg på mitt köksgolv och skrek av smärta. Jag kunde inte förstå hur det kunde göra så ont. Jag såg honom bara i en sekund. Jag har aldrig varit så oförestående för känslor, hur starka och okontrollerbara de verkligen är. Efter två timmar trodde jag att jag skulle dö. Jag pressade naglarna mot trägolvet och skrek. Tillslut smsade jag Dasha och skrev exakt såhär ”Du måste komma hit. Jag tror jag kommer dö. Dasha, jag tror jag kommer dö.”. Hon kom såklart på en gång. Men jag hann kräkas ner min toalett och däcka på mitt golv på de tjugo minuterna de tog innan hon var där. Klockan var 17.00  en onsdageftermiddag. När jag vaknade och såg mig själv i spegeln började jag gråta. Jag har aldrig sett mig själv så olycklig i hela mitt liv. Det gjorde så ont att se mig så långt nere. Det var min mörkaste tid någonsin. Det var en tragisk syn.

 

Men hur ska jag någonsin kunna uppskatta så enkla tillfällen som en söndagsmiddag med mina vänner eller ett sms från min mamma eller en blick från någon om jag inte har varit så ledsen. Hur ska jag då kunna finna så mycket lycka i allt det andra om jag inte har upplevt något som verkligen, alltså verkligen rört om mig. Skadat mig. Man måste ha velat dö någon gång om man ska kunna älska livet. Jag är glad att jag mått som jag gjort för annars hade jag aldrig uppskattat tillfällen och människor så mycket som jag gör. Jag hade aldrig älskat att gå till mitt jobb varje morgon om det inte vore för att jag tidigare inte haft ett jobb att gå till. Jag hade aldrig uppskattat att skratta hjärtligt om det inte vore för att jag gråtit hjärtligt. Jag hade aldrig uppskattat när någon är fin mot mig om jag aldrig upplevt tillfällen där någon inte varit det.

 

Så jag är glad och jag är tacksam för allt jag någonsin har fått känna. Till och med de tillfällen jag inte velat leva på grund av obeskrivlig, oförklarligt stark smärta. För de har fått mig att verkligen kunna känna sann glädje. Jag älskar ärligt och innerligt.

 

Och det är därför jag har en stark kärlek till att känna. För utan att verkligen känna är jag inte jag."

 

-Michaela Forni


your face is hidden and we're out of sight

Är så fruktansvärt förvirrad hela tiden. Vet ingenting alls. Mina känslor för det förflutna ändras varje dag. Och jag kan egentligen inte säga vad jag tycker längre. För jag tycker allting ena stunden och ingenting den andra. Önskar att tiden kunde gå fruktansvärt snabbt så att jag kan veta säkert någon jävla gång.

inte som vilken som helst

Ett år sedan. Japp. Ungefär exakt ett år sedan jag knappt visste vem du var. Då jag i hemlighet skrev ditt namn längst bak i skolböckerna för jag tänkte att det kanske skulle ge tur. För jag visste att du var min person. Innan det ens hade blivit vi. Ett år minus en vecka du skrev att du var kär i mig. Innan vi ens kände varandra. Du visste nog också. För vi hade sett den nya harry potter filmen tillsammans. Och jag var så himla nervös och glad under hela filmen. Och jag visste inte vad kärlek var. Först nu efter. Ett år senare. Efter att vi hunnit bli ett sedan två igen. Nu vet jag. Att det var nog kärlek vi hade. Jag vet det nu. Ett år försent. Men det är nog aldrig försent egentligen. Inte med oss två. Du vet det bara inte än. Snart kanske. Ja då vet du.


there's no clouds in my storm

Massa prov. Massa saker att göra hela tiden. Bra fokus. Typ. Har blivit vegan och röker inte. Ja ungefär.

,

Jag vill göra något som känns verkligt. Något som får mig att tappa andan nästan. Behöver adrenalinkick nu typ.

igår

pic lånad ifrån ottie.

Så bra fest igår. Jag var utklädd till pilgrims trädet ur HP filmen. Temat var ju Harry Potter. Mmmm. Bah röka lite vattenpipa. Röka i ett badkar. Dansa så man blir alldeles jätte varm. Köra HP-dricklek. Förlora och få dricka hela hela tiden. Verkligen den bästa känslan jag vet att vara full och dansa. Koppla bort alla tankar och ba go with the flow för en liten stund liksom. Snart tänker jag bege mig ut och ta min absolut sista cigg. Sen blir det sluta röka och spara pengar till paris. Woop woop

-----------

För jag försöker spela glad och hålla humöret uppe. Halloween fest hos clari med alla fina människor. Träd eller hedvig. Hmmm. Så sjukt taggad. Kommer bli så bra. Måste hålla fokus på allt annat som inte är dig. Så fest är bra. Japp så jävla bra fokus.

.

idioter.

+

När ska du inse att det vi hör ihop. För det inte finns någon annan jag vill spendera mina dagar med. Jag saknar dig. Ibland finns det dagar då det gör för ont att sakna dig att jag inte vet någonting alls. De dagar då jag passerar stugan vi kunde kallat våran, tänker på hur bra vi skulle haft det. Hur vi skulle sitta på den steniga trappen med vårat morgonkaffe och tända dagens första cigg. Hur vi skulle laga mat tillsammans i köket som är bara vårat. Inte för starkt såklart. För du gillar inte sånt. Hur vi skulle se på såna bra franska filmer hela nätterna och alltid göra såna bra grejer man gör när man bor i en röd liten stuga. Men klart jag lever utan dig liksom. Bara svårare vissa dagar. Dvs en dag som idag. Fast lite kärleksprat från en fin oliv och massa cigg brukar vara mirakelkuren + massa hög musik såklart. En dag. Låt oss hitta igen.

-

För jag har sabbat allt. Oktober du var den värsta i mitt liv. I dig förlorade jag han jag älskar. I dig sårade jag en av mina bästa vänner. I dig förlorade jag mig själv. Jag kan inte göra något för att allt ska kännas bättre. För det som har skett har skett. Jag kan bara känna. Sen låta tiden göra sitt. Japp Oktober du suger

RSS 2.0