+

Börjar bli frisk på riktigt. Orkade till och med gå ut lite idag. Sov i sjutton timmar, wow. Nu vill jag att pappa ska komma hem och laga riktig mat till mig. Imorgon är det nyårsafton och jag är så jätte pepp.

sjuki

Så förstörs hela min dag för att jag blivit äckelsjuk. Blev illamående kaffe och cigg med marieke och clara. Men de var glada ändå. Jag vill så himla gärna bli frisk direkt. Speciellt tills imorgon. Antar att det här är resultatet av för mycket paradis. Nu ska jag se vänner och dö.

always and never

-
Borde lära mig att somna i tid. Mina dagar är fyllda med L-word och fina vänner. Är sådär på riktigt glad. Imorgon kommer två flickor hit för fika. På nyårsafton kör vi på uppklätt till tänderna och trerätters.

Berit

Min farmor skrämmer mig ibland. Nyss så skulle jag följa olivia ut lite snabbt, för hon skulle gå hem. Farmor hade olyckligtvis vaknat när jag gick ut. Så när jag kom in, tog hon tag i mig i ett hårt grepp och sa:

Farmor -Flickor ska sova på nätterna amanda! Inte vara ute!! Hör du det?
Jag -ehm..jo, eller va. Jag följde bara olivia ner till dörren.
Farmor -Du ska inte vara ute! Du röker inte va?
Jag -Nej.
Farmor -Du dricker inte heller hoppas jag?
Jag -Absolut inte.
Farmor -Bra! Sov nu.

juldagen och är så så glad

Oerhört trevlig kväll. Först ciggi och massa prat med olivia. Sen träffade jag en saknad diana och pratade om allt och ingenting tills klockan blev alldeles försent. Jag saknar sara och imorgon ska jag hämta ut våra julklappar. Bestående av en varsin monkihalsduk. Godnatti

-

Blev en himla trevlig jul ändå. Har glömt bort hur underbar min lillasyster är när jag ger henne chansen. Massa julfint i kyrkan. Jag och Embla fick bära fram jesus barnet! Fett ballt. Imorgon blir det eventuellt lilljulafton hos victoria. Nu ska jag ta mig an paradis asken. Och lite big bang theory till det. Woho! puss

God jävla jul

Vaknar av att pappa har satt in fel julstrumpa. Så jocke öppnade mitt smink och jag hans vax. Hahahaha! Nu är fannys hår jullockat. Vi har sett på hannah montana, ätit julchoklad. Jag har fått dryga kommentarer för att jag inte fattar hannah montana. Det är visst ganska självklart att veta att rico faktiskt har blivit mycket äldre med mustasch, och att det faktiskt ändå var ett gammalt avsnitt vi såg. GOD JUL!
Fanny för en stund sen:
-Asså nu ska jag gå och döda humrarna!!
-Haha varför då?
-Men hallå. Dom är ju skit läskiga. Klart jag måste döda dom.

heje oså

Shit. Nu kan man säga att imorgon är det julafton. Fast jag måste ju sova först innan jag kan säga det, egentligen. Men ändå. Jag och Sara slog in 178839794573 julklappar, för att hjälpa pappa lite i julstressen. Pizza och choklad fick vi som tack. Nu åker sara om sex timmar och jag är ledsen säl. Fyfarao vad jag kommer sakna henne mycket ju. Hur jag ska jag klara mig utan my baby när jag ska flytta? Panikar lite. Men det ska nog gå bra. Fick en ljusslinga av pappa förut, med massa färgglada lampor. Hur fin som helst. Kommer passa super till rummet. Asssså har fett julfeeling nu. Jag som inte ville fira jul i år ens. Men nu är både storebror och farmor hitkomna. Gör det lite mer speciellt typ. Än bara jag, papi och småskitarna liksom. Imorgon tänker jag bara sova,köpa cigg,städa och fixa på tims julklapp. Sen vara uppe jätte sent så att jag inte vaknar innan pappa hunnit hänga ut julstrumpan, vilket jag alltid gör. Så intressant fakta uäh. Men god christmukkah önskar jag och thaisara.


2011/2012

Det här året som varit har varit bland det absolut bästa och värsta i mitt liv. Även om vissa saker har gått rakt åt helvete är jag glad att det blivit som det blivit. Allt sker av en anledning liksom. Och ur all skit har det alltid kommit något bra. Här är top tio av bra saker som kommer hända i mitt liv nästa år:
1. Flytta hemifrån.
2. Åka till paris.
3. Tatuera mig.
4. Pierca mig.
5. Fylla arton.
6. Ta körkort.
7. Flytta ihop med Sari till hösten.
8. Påbörja mitt absolut sista år på gymnasiet.
9. Åka upp till mina bästa personer i hela världen Johan och Lina på sportlovet.
10. Taize andra året i rad.

Sari

Tänkte bara skriva lite om hur mycket jag tycker om min vän Sara Hotstuff Olsson Idman. För det första så är hon en sån förjävla bra vän. Lagar alltid god mat. Lyssnar alltid. Vet alltid vad hon ska göra för att få mig glad. Drar nog världens torraste och roligaste skämt. Sen att hon är gotlands hetaste babe är ju alltid ett stort plus. Sara är en såndär vän som har äppelpaj i ugnen och cigg när man kommer med ett krossat hjärta. Kort sagt: She's ma little baby all time high.

¨

Bild på gamla festskador. woop


Utnyttjar det faktum att jag aldrig kan somna om kvällarna, med lite nattplugg. Har prov imorgon så funkar alldeles jätte bra att inte kunna sova och bli lite extra påläst om moms,konsumentlagar osv osv.

igår

Igår blev inte lika party som jag förväntat mig. Fast kul var det allt. Jag och olivia satt mest inne och blev varma av vibrationen i den jätte höga musiken. Köpte öl. Drack glöggvin i omklädningsrummet och pratade om hur mycket kärlek suger. Och sedan prata med felix om hur sorgligt det är att förlora kontakten med dem man gick i högstadiet med. Frös så mycket att jag skakade när vi skulle rökte. För fyhelvete vad kallt det är ute. Så gick jag och olivia så snabbt vi bara kunde till mc donalds för vi hade tänkt på mat hela kvällen. Så ringde jag pappa fyra på morgonen för jag hade glömt nyckeln som alltid. Somnade full och vaknade full. Bra sak.

Jobbe woho

Idolmys med Sari. Idag blev det upp fett tidigt. Äta frukost,cigga och fixa. Snart ska jag ut på stan och ordna lite inför ikväll. Sen jobba lite. Sen party woho. Fett taggad. Emma räddar våran kväll med rosévin. Tack snälla Emma! Nu måste jag skynda mig till pappa och hämta nycklarna till jobbet. Och juste. JAG FICK RUMMET I DET GULA HUSET. Inom en månad är jag en fri kvinna.

-

Så nu har jag tittat på rummet i det gula huset. Det var precis som jag tänkt mig. Har en liten klump i magen dock. Känns lite läskigt ändå att lämna trygga torget. Fast jag vet att jag kommer ha mitt rum kvar att komma tillbaka till när jag vill. Så varför inte testa liksom. ltycker jag. Har gjort en himla bra deal också med min andra sara att hon ska få låna sommarkläder av mig att ha när hon åker till dubai, i utbyte mot att jag får låna massa varma höstkläder av henne. Himla bra deal.

061211

Gjort psykologiprov. Gått hem i äckelsnö. Köpte godis, för jag var arg typ. Nu känner jag mig äcklad. Ska köpa cigg, dricka kaffe och vara lite mer arg.

#

Blev övertalad av pappa att låta en stjärna och en julgran pryda mitt fönster.
Mål för kvällen/imorgon: Somna innan tolv och orka pallra mig upp klockan sex.

OMFG

HEJ. PÅ ONSDAG KLOCKAN TVÅ SKA JAG GÅ OCH TITTA PÅ RUMMET I DET GULA FINA HUSET. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG DÖR. HEJDÅ

Lördag,woop

Hoppas så innerligt att jag får flytta till rummet i det fina gula huset. Visst att jag skulle dela huset med en rumskompis jag inte känner men det är bara kul. Så otroligt peppad på att flytta. Få ordning på saker och ting liksom. Igår hade jag det trevligt hos olivia. Såg julkalender med te,saffrans skorpor och rökte inomhus. Ikväll ska alla på kakan. Förutom vi som inte har åldern inne ännu. Tråkbläbajs. Så jag pluggar,ser film,städar,äter,dricker kaffe och lite sånt istället.

RSS 2.0